ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες και η ολοκλήρωση στο οργανόγραμμα

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες και η ολοκλήρωση στο οργανόγραμμα

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες και η ολοκλήρωση στο οργανόγραμμα

bet365

Την έλευση του Ματίας Αλμέιδα πρόκειται να ακολουθήσει και η ολοκλήρωση του παζλ σε επίπεδο στελεχών και ποδοσφαιρικού τμήματος στην ΑΕΚ, με τον Μπρούνο Άλβες, όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta, να αναμένεται να προστεθεί στο οργανόγραμμα.

Η ολοκλήρωση του οργανογράμματος της ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την έλευση του Ματίας Αλμέιδα την Κυριακή στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και για να πιάσει και επίσημα δουλειά, είναι τα δύο από τα ζητήματα που συγκεντρώνουν τη δεδομένη στιγμή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.

Τέλος συνεργασίας με Παπαδημητρίου: Η πρώτη εξέλιξη

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Την Παρασκευή (27/5) ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε από το πρωί και για πολλές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και μια πρώτη βασική εξέλιξη ήταν το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Μια σημαντική αλλαγή καθώς ο Παπαδημητρίου αποτελούσε το «Α» και το «Ω» όπως είχε αναφέρει ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πριν από ένα χρόνο.

Υπήρχαν κι άλλες απομακρύνσεις σε γενικότερο πλαίσιο, όπως του Ηλία Καλοπήτα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, του Νίκου Παναγιωτάρα από μέλος του τεχνικού τιμ, του Παναγιώτη Βούλγαρη από τη θέση του γυμναστή, του Νίκου Κορομηλά από τη θέση του φροντιστή, αλλά και επιβραβεύσεις, όπως η αναβάθμιση του Ηλία Κυριακίδη ως υπεύθυνου της Ακαδημίας ή η διετής επέκταση του συμβολαίου του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ Β'.

Ο Μπρούνο Άλβες και οι προσθήκες στο στελεχιακό παζλ

Ο Μπρούνο Άλβες

Μένει να φανεί πλέον μετά την απομάκρυνση του Παπαδημητρίου πόσες και ποιες ακριβώς αλλαγές θα προκύψουν ακόμα σε κεντρικές θέσεις στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ με τις προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν. Η ολοκλήρωση του παζλ στο στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ αποτελεί βασικό ζητούμενο, ειδικά από τη στιγμή που ο Αλμέιδα έρχεται στην Αθήνα για να... σηκώσει μανίκια.

Ο Μπρούνο Άλβες είναι εκείνος που αναμένεται να προσληφθεί στην Ένωση. Το όνομα του Πορτογάλου για την ΑΕΚ το είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Gazzetta από τις 23 Μαρτίου. Έχουν γίνει συναντήσεις από κοντά με τον Άλβες και έχει δρομολογηθεί η προσθήκη του στην ομάδα. Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το πόστο που θα έχει ακριβώς ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και αναζήτηση επιλογής για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή που αν είναι δυνατό να μπορεί να λειτουργεί τόσο στο εταιρικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Παναγιώτης Κονέ τη δεδομένη χρονική στιγμή διατηρεί τη θέση του και αν δεν αλλάξει κάτι σχετικά με τον ίδιο, μένει να φανεί με ποιον θα «τρέξει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι υπήρξαν σκέψεις για επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ή κουβέντα και με τον επίσης γνωστό μας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ σενάρια από το Βέλγιο έκαναν λόγο και για επαφή με τον Μίλος Μάριτς, αν και το όνομα του τελευταίου δεν φαίνεται να «παίζει» δυνατά.

Έρχεται αποφασισμένος και «διψασμένος» για δουλειά ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα

Σε κάθε περίπτωση μετά τις πρώτες αλλαγές που έλαβαν χώρα, απομένει η οριστικοποίηση των αφίξεων-αποχωρήσεων στο κομμάτι αυτό προκειμένου στη συνέχεια μαζί με τον Αλμέιδα να προχωρήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν και το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ ενόψει της εισόδου στην OPAP Arena.

Ο Αργεντινός τεχνικός έρχεται αποφασισμένος και ενθουσιασμένος για τα νέα του καθήκοντα στην ΑΕΚ και μάλιστα ένα μήνα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, κάτι που λέει πολλά από μόνο του. Και με την άφιξή του πέρα από τις επαφές που θα έχει με τους παίκτες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει διαμορφωθεί οριστικά και το οργανόγραμμα του κλαμπ για να μπουν όλα σε μια σειρά.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα