ΑΕΚ: Σκέψεις και για Μαϊστόροβιτς

ΑΕΚ: Σκέψεις και για Μαϊστόροβιτς

ΑΕΚ: Σκέψεις και για Μαϊστόροβιτς

bet365

Η περίπτωση του Σουηδού που ήταν τεχνικός διευθυντής της Ενωσης από το 2016 ως το 2017 φέρεται να είναι ανάμεσα σε αυτούς που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».

Αρκετές αλλαγές αναμένονται στην ΑΕΚ και μία περίπτωση που βρίσκεται στο «κιτρινόμαυρο»... τραπέζι είναι αυτή του Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς.

Η περίπτωση του Σουηδού που έχει φορέσει τη φανέλα της Ενωσης και παλαιότερα (το 2016 και το 2017) είχε τη θέση του τεχνικού της διευθυντή έχει συζητηθεί ώστε να επιστρέψει στο club και σε ανάλογο πόστο, ευρισκόμενος σε άμεση συνεργασία με τον Μπρούνο Αλβες, που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει θέση στο σύλλογο (ο Σουηδός μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ συνέχισε στην Μπρομαποϊκάρνα ως αθλητικός της διευθυντής).

Γενικά φαίνεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναζητά και ανάμεσα στους πρώην που συνεργάστηκε πρόσωπα για τη λύση του προβλήματος, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε κουβέντα και με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Απομένει να φανεί τελικά τι θα αποφασίσει και ποιους (και πόσους) θα αλλάξει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα