ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαδημητρίου!

ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαδημητρίου!

bet365

Παρελθόν από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Συνεχίζονται οι επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Από το πρωί βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις αλλαγές στο κλαμπ και η πρώτη εξέλιξη αφορά το τέλος της συνεργασίας με τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης.

Οι επαφές και οι συζητήσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ συνεχίζονται. Πέρα από αυτή την εξέλιξη για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο αναφορικά με τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα για τον ποδοσφαιρικό σχεδιασμό της Ένωσης.

Νωρίτερα από το Βέλγιο σενάρια έκαναν λόγο για τον Μίλος Μάριτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ δυνατά παίζει το όνομα του Μπρούνο Άλβες για κάποιο πόστο, όπως είχαμε αποκαλύψει στο Gazzetta.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξει πλήρη αλλαγή οργανογράμματος και στη Δομή των Ακαδημιών όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπεύθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου αναλαμβάνει ο Ηλίας Κυριακίδης. Κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα με τη νέα διάρθρωση και τις όποιες αλλαγές προκύψουν.

Οι εξελίξεις λοιπόν στην ΑΕΚ «τρέχουν» ενόψει και της επικείμενης έλευσης του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος φτάνει την Κυριακή στην Αθήνα για να πιάσει και επίσημα δουλειά.

Λίγο αργότερα, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ Β', έγινε γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία με το μέλος του τεχνικού τιμ της Ένωσης, Νίκο Παναγιωτάρα, με τον γυμναστή της πρώτης ομάδας Παναγιώτη Βούλγαρη και με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Ηλία Καλοπήτα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα