ΑΕΚ: Το απαιτητικό πρόγραμμα του Αλμέιδα, η επικοινωνία με τους παίκτες και τα φιλικά

ΑΕΚ: Το απαιτητικό πρόγραμμα του Αλμέιδα, η επικοινωνία με τους παίκτες και τα φιλικά

ΑΕΚ: Το απαιτητικό πρόγραμμα του Αλμέιδα, η επικοινωνία με τους παίκτες και τα φιλικά

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα, αλλά μέσω του γυμναστή του έχει ήδη δώσει εντολές στους παίκτες της ΑΕΚ, με τους οποίους θα μιλήσει το επόμενο διάστημα ο Αργεντινός τεχνικός. Πέντε φιλικά στο πλάνο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Στην ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αλλαγές που προκύπτουν σε στελεχιακό επίπεδο και εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, με κυριότερη το τέλος της συνεργασίας με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν από το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ οι επαφές του συνεχίζονται και για επιπλέον αλλαγές που αναμένεται να προκύψουν, τη στιγμή που άπαντες στην Ένωση περιμένουν και την έλευση του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ, όπως έχετε διαβάσει, θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή για μόνιμη εγκατάσταση και για να... σηκώσει για τα καλά μανίκια έναν μήνα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Ωστόσο, ήδη τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει τη δουλειά. Εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον οποίο ο Αλμέιδα συμμετέχει ενεργά, ήδη μέσω του γυμναστή του έχει δώσει εντολές στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Ο Γκίντο Μπονίνι έχει ξεκινήσει να στέλνει τα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης στους παίκτες της Ένωσης για το διάστημα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Αυτό που ζητάει τόσο ο Αλμέιδα όσο και ο γυμναστής του από τους κιτρινόμαυρους είναι η πιστή τήρηση του προγράμματος προκειμένου να εμφανιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην «πρώτη» της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να «τρέξει» ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων στη συνέχεια και ειδικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία από τις 12 Ιουλίου και για 17 μέρες.

Στο διάστημα της παραμονής της ΑΕΚ στην Ολλανδία, στην περιοχή Σίνταμ του Ρότερνταμ, η ομάδα θα δώσει τρία φιλικά, στις 19, στις 25 και στις 29 Ιουλίου (χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστοί οι αντίπαλοι), ενώ άλλα δύο φιλικά παιχνίδια θα δοθούν στην Αθήνα στις 5 και 13 Αυγούστου, πριν την έναρξη δηλαδή του πρωταθλήματος.

Γενικότερα ο Αλμέιδα με την άφιξή του στην Αθήνα θα πιάσει για τα καλά δουλειά σε όλους τους τομείς. Όπως είχαμε αναφέρει, ο 48χρονος Αργεντινός κόουτς θα ξεκινήσει επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ πριν αρχίσει η προετοιμασία, κάτι για το οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί οι κιτρινόμαυροι. Εκτός αυτών, ο Αλμέιδα θα έχει συνομιλίες και με τους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από δανεισμούς για να αποφασιστεί τι θα συμβεί με το μέλλον τους στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα