ΑΕΚ: Σενάριο για Μάριτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

ΑΕΚ: Σενάριο για Μάριτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Newsroom
ΑΕΚ: Σενάριο για Μάριτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

bet365

Σενάρια από το Βέλγιο θέλουν τον Μίλος Μάριτς να βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να ανακοινώσει τις αποφάσεις για τις αλλαγές εντός του κλαμπ, τη στιγμή που σενάρια από το Βέλγιο κάνουν λόγο για επαφές της Ένωσης με τον Μίλος Μάριτς για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πρόκειται για τον 40χρονο Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος λειτουργεί ως ατζέντης και φέρεται να ήταν εκείνος που είχε προτείνει πρόσφατα τον Ιβάν Λέκο για τη θέση του προπονητή στην Ένωση.

Ο Μάριτς είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια από το 2016 αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπέβερεν. Στον Ολυμπιακό βρισκόταν την τριετία 2004-2007, στη συνέχεια έπαιξε στη Γάνδη, έπειτα στην Μπόχουμ, ενώ ακολούθως επέστρεψε στο Βέλγιο να για να αγωνιστεί με τις Λιρς, Λόκερεν και την Μπέβερεν που ήταν και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα