ΑΕΚ: Στα γραφεία της Π.Α.Ε. ο Μελισσανίδης, ημέρα αποφάσεων!

ΑΕΚ: Στα γραφεία της Π.Α.Ε. ο Μελισσανίδης, ημέρα αποφάσεων!

ΑΕΚ: Στα γραφεία της Π.Α.Ε. ο Μελισσανίδης, ημέρα αποφάσεων!

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης βρίσκεται τούτη την ώρα στα γραφεία της Α.Ε.Κ. στο Μαρούσι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να ενημερώσει για τις αλλαγές στις οποίες έχει καταλήξει...

Έπειτα από μια δύσκολη και δεδομένα αποτυχημένη σεζόν για την ΑΕΚ στο αγωνιστικό είχαμε σημειώσει κατ' επανάληψη ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές. Τόσο στο κομμάτι που αφορούσε πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο. Διότι προσθήκες φέρεται να έχει αποφασίσει να κάνει και στο εταιρικό κομμάτι... Όπως και να έχει έφτασε η ώρα να το μάθουμε!

Γιατί το γράφουμε αυτό; Επειδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι τούτη την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και το ρεπορτάζ τον θέλει να έχει προγραμματίσει να μιλήσει και να γνωστοποιήσει τις αλλαγές (ή έστω κάποιες από αυτές) που θα γίνουν. Με δεδομένο άλλωστε ότι πλησιάζει και η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος αναμένεται αύριο Αθήνα και από Δευτέρα να πιάσει δουλειά για την ΑΕΚ...

Έχουν ήδη προκύψει κάποια ονόματα, αλλά όλα αφορούν σκέψεις απλά του ιδιοκτήτη της Ένωσης και όχι κάτι το δεδομένο. Είτε πρόκειται για τον Μιλοβάνοβιτς είτε για τον Μαιστόροβιτς δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι είχε προχωρήσει κάτι παραπάνω από ότι σα σκέψη στο μυαλό του Μελισσανιδη. Μένει να δούμε αν έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα σε αυτά τα καίρια πόστα στο αγωνιστικό (εκτελεστικού και τεχνικού διευθυντή), ή αν θα πάει απλά σε προσθήκες και εσωτερικές αλλαγές χωρίς πολλές απομακρύνσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα