ΑΕΚ Β': Νέο συμβόλαιο ως το 2024 για τον Οφρυδόπουλο

ΑΕΚ Β': Νέο συμβόλαιο ως το 2024 για τον Οφρυδόπουλο

Newsroom
ΑΕΚ Β': Νέο συμβόλαιο ως το 2024 για τον Οφρυδόπουλο

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στη δεύτερη ομάδα για ακόμα δύο χρόνια. Τέλος ο Νίκος Παναγιωτάρας, με τον οποίο η Ένωση έλυσε τη συνεργασία της, όπως συνέβη και με τον γυμναστή της πρώτης ομάδας, Παναγιώτη Βούλγαρη.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ για τις αλλαγές εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος «τρέχουν» με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Την ίδια στιγμή προχωρούν και άλλα θέματα με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για άλλα δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός συνεχίζει στην ΑΕΚ Β' καθώς εκτιμήθηκε η προσφορά και το έργο του εκεί τη φετινή σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι ανέλαβε την πρόκληση να αποτελέσει υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας σε μια δύσκολη περίοδο στην τελική ευθεία της σεζόν.

Παράλληλα η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β', ενώ από το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας αποχωρεί και ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης. Επίσης από την Ακαδημία της ΑΕΚ παρελθόν αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής, Ηλίας Καλοπήτας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα