Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Γέφτιτς, Πινακάς, Μπαπέ

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Γέφτιτς, Πινακάς, Μπαπέ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσούμπερ και ο συμπατριώτης του Ελβετός χαφ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του νεαρού φορ στον Ολυμπιακό. Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις Ρεάλ-Παρί για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Μπήκαμε εδώ και λίγα λεπτά στην τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου (θα υπάρχει και η διορία για τους ελεύθερους) και πλέον επί της ουσίας θα μιλάμε πάντα για τελειωμένα deals. Υπάρχουν βέβαια ορισμένες εκκρεμότητες, αλλά τόσο χθες (30/8) όσο και σήμερα τον λόγο θα έχουν οι... ανακοινώσεις και οι υπογραφές.

«Πρωταγωνίστρια», αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η έκφραση, σε «κλεισμένες», επίσημα και μη, υποθέσεις της χθεσινής ημέρας δείχνει η ΑΕΚ. Η Ενωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ελβετού διεθνή χαφ-εξτρέμ Στέφεν Τσούμπερ, ο 28χρονος συμπατριώτης του μέσος Ντάρκο Γέφτιτς ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης αναμένεται να συνεχίσει δανεικός στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος εξτρέμ Αντόνιο Σαβιέρ θα επιστρέψει στην πατρίδα του και την Εστορίλ, ενώ ο Αργύρης Καμπετσής αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη Βίλεμ της Ολλανδίας.

Στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ επισημοποίησε πως ο Δημήτρης Πινακάς θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», ο Σέρβος εξτρέμ Νίκολα Τσούμιτς φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Λουκέρνη, ενώ ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Νίκα Νινούα στην Ανόρθωση με τη μορφή του δανεισμού.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη έφτασε ο διεθνής Τσέχος κεντρικός αμυντικός Γιάκουμπ Μπράμπετς, που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Τι περιμένουμε το τελευταίο 24ωρο στα εγχώρια δρώμενα; Σε «Γ. Καραϊσκάκης», Τούμπα, Λεωφόρο, «Γεντί Κουλέ», Ριζούπολη, ίσως Αγρίνιο, Νίκαια και όχι μόνο θα ξημερώσει μία «καυτή» ημέρα.

Εκτός των συνόρων τα βλέμματα ήταν στραμμένα σε ένα από τα μεγαλύτερα deal του καλοκαιριού, όμως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν σταμάτησαν και πολύ δύσκολα ο Μπαπέ θα μετακομίσει από τώρα στη Μαδρίτη.

Λίγες ώρες πριν το τέλος του μεταγραφικού παζαριού, η Μπαρτσελόνα βάζει στο ταμείο της 30 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Εμερσον στην Τότεναμ, ελπίζοντας στο... 90' να κάνει τη διαφορά αποκτώντας τον Μπεγιερίν!

Η Μπάγερν έκανε τη δεύτερη καλοκαιρινή της μεταγραφή, αφού πήρε από τη Λειψία τον Σάμπιτζερ! Οσο για τους «Ταύρους» συμφώνησαν με τη Μπάρτσα και κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο, Ιλάις Μορίμπα.

Η Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει και τυπικά τον Κριστιάνο, ενώ θα πάρει 25 εκατομμύρια λίρες για την πώληση του Τζέιμς στη Λιντς. Μετά τη σεζόν 2018-19, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο αποτελεί ξανά παίκτη της Μίλαν για τα επόμενα δύο χρόνια, ως δανεικός από την Τσέλσι με οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα