Επίσημο: Ο Πινακάς στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Ο Πινακάς στον Ολυμπιακό

bet365

Ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς έκλεισε και επίσημα πλέον στην ομάδα του Ολυμπιακού, αποχωρώντας από την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Πινακά τονίζει ανάμεσα στα άλλα:

H ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστού μας Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα