Η Μίλαν ανακοίνωσε την επιστροφή Μπακαγιόκο (pic & vid)

Η Μίλαν ανακοίνωσε την επιστροφή Μπακαγιόκο (pic & vid)

bet365

Μετά τη σεζόν 2018-19, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο αποτελεί ξανά παίκτη της Μίλαν για τα επόμενα δύο χρόνια, ως δανεικός από την Τσέλσι με οψιόν αγοράς.

Επιστροφή στη Μίλαν για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Δύο χρόνια μετά την πρώτη του θητεία, οι Ροσονέρι τον απέκτησαν ξανά ως δανεικό από την Τσέλσι για τα επόμενα δύο χρόνια, αυτή τη φορά, όμως, με οψιόν αγοράς που θα γίνει υποχρεωτική αν εκπληρωθούν συγκεκριμένοι αγωνιστικοί στόχοι.

Έτσι, η Μίλαν ολοκλήρωσε την 9η μεταγραφή της στο φετινό παζάρι και δείχνει την πρόθεση να πιάσει διψήφιο αριθμό μέχρι τη διορία της 31ης Αυγούστου, «πιέζοντας» για την απόκτηση του Ρομέιν Φαβρ από τη Μπρεστ.

Τη σεζόν 2018-19, ο 27χρονος πλέον Μπακαγιόκο κατέγραψε 42 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρυσι πέρασε τη χρονιά στη Νάπολι, και πάλι ως δανεικός από τους Λονδρέζους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα