Μπράμπετς: «Πρόκληση ο Αρης»

Μπράμπετς: «Πρόκληση ο Αρης»

 Μπράμπετς: «Πρόκληση ο Αρης»

bet365

Ο Τσέχος διεθνής στόπερ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κίτρινων» και έδειξε...έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη έφτασε σήμερα (30/8) ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός που έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έδειξε... έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να δω το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσω τους ανθρώπους του Αρη. Είναι μια πρόκληση, έχω προσδοκίες, όμως να υπογράψω πρώτα και μετά θα πούμε περισσότερα», είπε αρχικά ο 29χρονος.

Και συνέχισε για το πώς έμαθε πληροφορίες για την ομάδα. «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στην εθνική, Βάτσλικ και Πέκχαρτ, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω εδώ».

...

Κλείνοντας ο διεθνής στόπερ τόνισε πως «είμαι έτοιμος να παίξω (σ.σ. αγωνίστηκε χθες με τη Βικτόρια Πλζεν), είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε τελειώσει. Πάντα ήμουν έτοιμος σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα