Παναθηναϊκός: Στην Εστορίλ ο Σαβιέρ

Παναθηναϊκός: Στην Εστορίλ ο Σαβιέρ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην Εστορίλ ο Σαβιέρ

bet365

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Εστορίλ και ο Αντόνιο Σαβιέρ επιστρέφει στην Πορτογαλία μετά από μόλις επτά παιχνίδια με την πράσινη φανέλα.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Αντόνιο Σαβιέρ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020, αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια και ο τραυματισμός του τέλη Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη τον έθεσε νοκ-άουτ όλη την υπόλοιπη σεζόν. Στην φετινή προετοιμασία δεν έδειξε το παραμικρό θετικό στοιχείο, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει για να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η πρόταση της Εστορίλ ήταν... θείο δώρο για το Τριφύλλι.

Ο πορτογαλικός σύλλογος συμφώνησε με τους πράσινους οριστικά και ο 29χρονος μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, στην οποία κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Λεϊσόες, την Φεϊρένσε, την Μαρίτιμο, την Πάσος Φερέιρα και την Τοντέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα