RMC - Μπαπέ: «Η Ρεάλ αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις με την Παρί»

RMC - Μπαπέ: «Η Ρεάλ αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις με την Παρί»

bet365

Σύμφωνα με το «RMC», η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πήρε απάντηση από την Παρί στην τελευταία της προσφορά μέχρι τη διορία που είχε δώσει (8 ώρα Ελλάδος) κι αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ.

Αρνητική τροπή παίρνει το σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει το γαλλικό «RMC», η πλευρά της Βασίλισσας δεν πήρε απάντηση εντός της διορίας που είχε δώσει στη διοίκηση της Παρί (8 ώρα Ελλάδος), με την τελευταία της επίσημη πρόταση να έχει τεθεί στα 170+10 εκατομμύρια ευρώ. Γεγονός που την οδήγησε στο να διακόψει τις επαφές, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για μια νέα διαπραγμάτευση, περίπου 24 ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Παρ' όλα αυτά, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται να επιστρέψει η Ρεάλ με νέα βελτιωμένη πρόταση, καθώς ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας είχε γραφτεί πως εξετάζει προσφορά 170+30 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καλύψει με τα μπόνους τις απαιτήσεις της Παρί για την πώληση του Γάλλου επιθετικού που αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της διοίκησης της Παρί έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στο να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Ρεάλ, ωστόσο, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ήταν ανένδοτος.

Όπως και να έχει, οι πιθανότητες για happy end είναι λιγότερες αυτή τη στιγμή από αυτές της παραμονής του Μπαπέ στο Παρίσι και τη φετινή σεζόν. Εξέλιξη που θα σημάνει και την αποτυχία της Παρί να λάβει κάποιο αντίτιμο για την αποχώρηση του πιο ακριβού παίκτη στον κόσμο, αφού είναι δεδομένο πως εκείνος δεν θα ανανεώσει και θα περιμένει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι για να μετακομίσει στη Ρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα