Το «ταμείο» της ημέρας: Βιτάλ, Ντένιτς και Σακίρι

 Το «ταμείο» της ημέρας: Βιτάλ, Ντένιτς και Σακίρι

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετά την ουσιαστική προσθήκη του Λούντκβιστ, «τρέχει» την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου και στο προσκήνιο ήρθε εκείνη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ο Ατρόμητος αναμένεται να αποκτήσει τον Σέρβο χαφ. Ο Ελβετός έφυγε από τη Λίβερπουλ με προορισμό τη Λυών

«Πράσινη» ήταν η αποψινή (23/8) εγχώρια μεταγραφική κίνηση, σε ότι αφορά τις υποθέσεις που έχουν «τελειώσει» ή τουλάχιστον βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν μετά τον Ραμόν Λούντκβιστ, τον 25χρονο χαφ, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του, «έτρεξε» και το «μέτωπο» του Ματέους Βιτάλ. Ποιο συγκεκριμένα ενεργοποίησε τη συμφωνία του με τη Κορίνθιας για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Την ίδια στιγμή στο «προσκήνιο» υπάρχει και το όνομα του Σεμπάστιαν Παλάσιος και μάλιστα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε σχετικά στο Gazzetta.

Εξελίξεις όμως είχαμε και στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος αναμένεται να αποκτήσει τον Σέρβο χαφ Τζόρτζε Ντένιτς ως δανεικό από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού βρίσκεται ο 32χρονος φορ Ρούντι Γκεστέντε.

Αντίθετα επίσημη αποχώρηση υπήρξε στο Ηράκλειο, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Φερέιρα στην Κηφισιά.

Εκτός συνόρων, η Λυών έκανε κι επίσημη την απόκτηση του Τζερντάν Σακίρι από τη Λίβερπουλ έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 30χρονος Ελβετός χαφ αποχώρησε μετά από μια τριετία στους Reds και υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια στους Λιονέ, συμπληρώνοντας έτσι παρουσία σε τέσσερις από τις Top-5 Λίγκες μετά από Premier League (Στόουκ, Λίβερπουλ), Serie A (Ίντερ) και Bundesliga (Μπάγερν).

Την ίδια ώρα, η Νόριτς προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη πλάγιου μπακ, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Τα Καναρίνια απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον 21χρονο Μπράντον Γουίλιαμς ως το τέλος της σεζόν, έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει κα τις δύο πλευρές αλλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνήθιζε να τον ξεκινά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μεταγραφή και για τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, μία ημέρα μετά τα πρωτοφανή σκηνικά ντροπής στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής με τη Νις. Οι Μαρσεγιέζοι ολοκλήρωσαν την αγορά του Πολ Λιρόλα από τη Φιορεντίνα έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, εντάσσοντας έτσι μόνιμα στο ρόστερ τους τον Ισπανό δεξιό μπακ (συμβόλαιο ως το 2026) που αγωνίστηκε ως δανεικός στο κλαμπ το περασμένο εξάμηνο.

Τέλος, ο Πέδρο Ρεμπότσο, ο οποίος ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ στο θερινό παζάρι, μεταγράφηκε από τη Γκινγκάμπ στη Λεχ Πόζναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα