«Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Ντένιτς» (vid)

«Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Ντένιτς» (vid)

«Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Ντένιτς» (vid)

bet365

Στην Κύπρο μετέδωσαν πως η ομάδα του Περιστερίου συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λεμεσού για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού χαφ

Παίκτη του Ατρόμητου χαρακτηρίζουν από σήμερα (23/8) στην Κύπρο τον Τζόρτζε Ντένιτς, καθώς κάνουν λόγο για κλεισμένο deal μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό χαφ του Απόλλωνα Λεμεσού (37 ματς πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις) που θα αποκτηθεί από την ελληνική ομάδα ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Ο Σέρβος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραντ, στη συνέχεια πήγε στη Ρόζενποργκ και από τις αρχές του 2019 παίζει στην Κύπρο για τον Απόλλωνα, με τον οποίο μάλιστα αγωνίστηκε και στα 2 φετινά ματς της προκριματικής φάσης του Conference League όπου αποκλείστηκε από τη Ζίλινα.


Πλέον στο Νησί της Αφροδίτης αναφέρουν πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για να γίνει κάτοικος Περιστερίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα