Στην Κηφισιά ο Φερέιρα του ΟΦΗ (pic)

Στην Κηφισιά ο Φερέιρα του ΟΦΗ (pic)

bet365

Η ομάδα της Super League 2 ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ως δανεικού από τον ΟΦΗ

Παίκτης της Κηφισιάς και επίσημα έγινε ο Σόουζα Φερέιρα, καθώς η ομάδα της Super League 2 ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου εξτρέμ ως δανεικού από τον ΟΦΗ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Felipe Souza Ferreyra από την ΠΑΕ ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο (2021/22).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1998. Με τα χρώματα του ΟΦΗ αγωνίστηκε 25 φορές στη Super League 1, ενώ μετράει ακόμη 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Atletico Mineiro U20 (Βραζιλία), Cruzeiro B (Βραζιλία) και Curico Unido (Χιλή).

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους για τη νέα σεζόν.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα