Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο έτοιμος Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο έτοιμος Λούντκβιστ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο έτοιμος Λούντκβιστ

bet365

O Σουηδός μέσος έρχεται άμεσα στην χώρα μας για να υπογράψει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, όντας σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ραμόν Λούντκβιστ είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην μεσαία γραμμή, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, με το Τριφύλλι να έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Χρόνινγκεν για μονοετή δανεισμό του Σουηδού χαφ και οψιόν αγοράς στις 800.000 ευρώ. Ο 25χρονος άσος ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και αναμένεται άμεσα στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Λούντκβιστ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να προχωρήσει το ενδιαφέρον των Πρασίνων, πίεσε αρκετά τον ολλανδικό σύλλογο να τον αφήσει να φύγει και ήταν καθοριστικός στο να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία για την μετακίνησή του.

Από κει και πέρα, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των Ολλανδών για το πρωτάθλημα κόντρα στην Ουτρέχτη για 13 λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα