Ο Παναθηναϊκός προχωρά και στην απόκτηση του Βιτάλ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός προχωρά και στην απόκτηση του Βιτάλ! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός προχωρά και στην απόκτηση του Βιτάλ! (vids)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άναψε το πράσινο φως και ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί την συμφωνία με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του επιτελικού μέσου, Ματέους Βιτάλ!

Πολύ κοντά στον δανεισμό του 23χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, Ματέους Βιτάλ, από την Κορίνθιανς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Το όνομα του διεθνούς μέσου με την U23 της Βραζιλίας ήρθε στον... αφρό πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην χώρα του καφέ.

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν ιδιαίτερα «ζεστός» για την περίπτωσή του και έτσι αρχικά η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι. Τελικά ο Σέρβος τεχνικός έκαμψε τις αντιστάσεις του και άναψε... πράσινο στην διοίκηση του συλλόγου, ώστε να προχωρήσει στην συμφωνία που υπήρχε με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Τι προβλέπει αυτή; Μονοετή δανεισμό, κάλυψη στο 100% του συμβολαίου του παίκτη και οψιόν αγοράς 4.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Βιτάλ είναι ένας καθαρός επιτελικός μέσος και η περίπτωσή του δεν σχετίζεται με εκείνη του Ραμόν Λούντκβιστ που αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα