Παλάσιος στο Gazzetta: «Mε θέλει ο Παναθηναϊκός, ας κάνουμε υπομονή»!

Παλάσιος στο Gazzetta: «Mε θέλει ο Παναθηναϊκός, ας κάνουμε υπομονή»!

Νίκος Αθανασίου
Παλάσιος στο Gazzetta: «Mε θέλει ο Παναθηναϊκός, ας κάνουμε υπομονή»!

bet365

Ο Αργεντινός εξτρέμ που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνει στο Gazzetta την πρόταση του «τριφυλλιού» στην Ιντεπετιέντε!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας από την Αργεντινή και επιβεβαίωσε άμεσα το ρεπορτάζ του Gazzetta! Το «τριφύλλι» εδώ και περίπου είκοσι ημέρες παλεύει να ντύσει στα πράσινα τον 29χρονο μεσοεπιθετικό μέσω της απόκτησης του 50% των δικαιωμάτων του και να ανεβάσει την ποιοτική στάθμη στην δημιουργία της ομάδας, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει σημαντική καριέρα στην Αργεντινή και το Μεξικό.

Το Gazzetta εντόπισε τον Παλάσιος λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Τουκουμάν και το παιχνίδι της Ιντεπετιέντε με την Ατλέτικο(25.8) και ο Λατινοαμερικάνος άσος επιβεβαίωσε το «φλερτ» με την ελληνική ομάδα και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Γνωρίζω την πρόταση του Παναθηναϊκού. Είμαι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή την στιγμή. Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται ο ατζέντης μου και θα δούμε τι θα γίνει, ας κάνουμε υπομονή. Αυτή την ώρα είμαι στο αεροδρόμιο και πετάμε για το Τουκουμάν με την ομάδα μου. Συγγνώμη αλλά για την ώρα δεν μπορώ να σας πω περισσότερα».

Photo Credits: Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα