ΠΑΟΚ: Στον… πάγο ο Ρεμπότσο, σενάρια για Τραούκο (vids)

ΠΑΟΚ: Στον… πάγο ο Ρεμπότσο, σενάρια για Τραούκο (vids)

ΠΑΟΚ: Στον… πάγο ο Ρεμπότσο, σενάρια για Τραούκο (vids)

bet365

Όλα ανοικτά είναι στο θέμα του αριστερού μπακ που αναζητά ο ΠΑΟΚ. Προς το παρόν οι «ασπρόμαυροι» βάζουν στην άκρη το θέμα του Πέδρο Ρεμπότσο, ενώ δημοσιεύματα επαναφέρουν το όνομα του Μιγκέλ Τραούκο.

Μόνο τυχαία δεν είναι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στη Γαλλία, όπου κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της Μετς και ενδιαφέρον της Τρουά για την απόκτηση του Πέδρο Ρεμπότσο και επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Μιγκέλ Τραούκο.

Αρχικά ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Γκινγκάμπ έφτασε να είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη θέση, οι δυο πλευρές ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο το θέμα του έχει ατονήσει για τους «ασπρόμαυρους», που όπως φαίνεται εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κι έχουν βάλει τον Ρεμπότσο στην άκρη.

Ξανά στο προσκήνιο ο Τραούκο

Όταν ρωτήθηκε στην Ολλανδία ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το θέμα του 26χρονου αριστερού μπακ απέφυγε να απαντήσει, «θα δούμε» αρκέστηκε να πει, με ξένα δημοσιεύματα να θέλουν τους Κυπελλούχους Ελλάδας να επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Μιγκέλ Τραούκο.

Ο Περουβιανός διεθνής (59 συμμετοχές) αριστερός μπακ έχει απασχολήσει και το προηγούμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ και όπως γράφεται στη Γαλλία η πλευρά του ποδοσφαιριστή, που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν, δέχθηκε εκ νέου κρούση από την Ελλάδα.

Για τον Τραούκο που πέρσι κατέγραψε 27 συμμετοχές με δύο ασίστ δείχνει ενδιαφέρον και η Τραμπζονσπόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα