Λίβερπουλ: Ο Άλισον το «buzzer-beater» Νο38, μακράν κορυφαία στην Premier League

Λίβερπουλ: Ο Άλισον το «buzzer-beater» Νο38, μακράν κορυφαία στην Premier League

bet365

Το νικητήριο γκολ του Άλισον στο 90+5’ ήταν το 38ο για τη Λίβερπουλ στην εποχή της Premier League, επίδοση που είναι μακράν της δεύτερης η κορυφαία στο Νησί.

Η τάση της href="https://www.gazzetta.gr/teams/liverpool" target="_blank">Λίβερπουλ να κάνει… καρδιακούς τους φιλάθλους της και να τους προκαλεί την απόλυτη έκσταση στο φινάλε των αγώνων έφτασε στο απόγειο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Χάρη στον href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1593648/alison-liverpoyl-apo-mihanis-theos-me-mythiki-kefalia-nikis-sto-905-vid" target="_blank">από μηχανής θεό, Άλισον και την άψογη κεφαλιά του στην href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1593921/alison-liverpoyl-proto-gkol-stin-proti-toy-epafi-stin-antipali-periohi-pic-vid" target="_blank">πρώτη του επαφή ever στην αντίπαλη περιοχή ως κίπερ των Κόκκινων, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέδρασε με href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1593645/goyest-mprom-liverpoyl-1-2-apithanos-alison-me-kefalia-sto-95-ti-stelnei-st-asteria-vid" target="_blank">«χρυσό» τρίποντο που την κρατά ζωντανή για την έξοδο στο Champions League, σε ένα σκηνικό που μόνο άγνωστο δεν είναι στα 28 χρόνια πορείας της στην Premier League.

data-height="330" data-integration-id="eexbs13jsegihuu" data-playlist-id="v-cbeukxbch2t5-st" data-width="588">

Αυτή, λοιπόν, δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η 38η φορά που οι Reds νικούν σε ματς πρωταθλήματος με γκολ στον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων και με βάση την παράδοση που έχουν χτίσει, δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Μία επίδοση που είναι μακράν της δεύτερης η κορυφαία στο Νησί, αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει ξεπεράσει καν το όριο των 30.

Συγκεκριμένα, οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ακολουθούν με 25 «buzzer-beater» νίκης μετά το 90’, ενώ λίγο χαμηλότερα βρίσκονται Τσέλσι και Έβερτον με 22.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω την πρώτη δεκάδα:

alt="" src="/sites/default/files/migrated/2021/05/33e1ihyfhxeaq0xhu.png">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα