Άλισον – Λίβερπουλ: Πρώτο γκολ, στην πρώτη του επαφή στην αντίπαλη περιοχή! (pic & vid)

Gazzetta team
Άλισον – Λίβερπουλ: Πρώτο γκολ, στην πρώτη του επαφή στην αντίπαλη περιοχή! (pic & vid)

bet365

Χωρίς να έχει ακουμπήσει ποτέ τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στα τρία χρόνια που αγωνίζεται στο Νησί, ο Άλισον κατόρθωσε να σκοράρει και να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ παραμένει ολοζώντανη στο κυνήγι της τετράδας κι αυτό χάρη στον «φύλακα άγγελό» της. Όχι, ο Άλισον δεν προέβη σε κάποια σούπερ απόκρουση που έκρινε το ματς. Για την ακρίβεια, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Μετατράπηκε ο ίδιος σε σκόρερ, «εκτελώντας» τη Γουέστ Μπρομ με κεφαλιά σαν από μηχανής θεός στο 90+5’ και λύτρωσε την ομάδα του και τον εαυτό του για όσα δύσκολα έχει περάσει μέσα στη χρονιά. Παράλληλα, όμως, έγραψε ιστορία στα βιβλία των Reds, όντας ο πρώτος κίπερ που βρίσκει δίχτυα στα 129 χρόνια ζωής της.

Πώς το έκανε αυτό; Με την πρώτη του επαφή στην αντίπαλη περιοχή!

Ο Βραζιλιάνος κίπερ δεν είχε ακουμπήσει ποτέ μπάλα στο «κουτί» του αντιπάλου από την ημέρα που μετακόμισε στη Λίβερπουλ το 2018, πάντα σε επίπεδο Premier League και το… συλλεκτικό γράφημα της «Opta» ήρθε να υπογραμμίσει τη σπουδαιότητα και τη σπανιότητα του μυθικού γκολ που πέτυχε.

Μέχρι πρότινος, είχε φτάσει λίγο μετά από τη σέντρα για να κάνει επαφή, ενώ στις προηγούμενες περιπτώσεις που βρέθηκε στην περιοχή για κάποια στημένη μπάλα στο φινάλε, φυσιολογικά δεν είχε συμμετάσχει στη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα