EuroLeague: Στην καλύτερη πεντάδα και ο Μίτσιτς (vid)

EuroLeague: Στην καλύτερη πεντάδα και ο Μίτσιτς (vid)

EuroLeague: Στην καλύτερη πεντάδα και ο Μίτσιτς (vid)
Ο Βασίλιε Μίτσιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Αναντολού Εφές στο comeback των Τούρκων στον β' γύρο της κανονικής περιόδου και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague, έπειτα από τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Η Αναντολού Εφές παρουσίασε τρομακτική συνέπεια στον β' γύρο της EuroLeague και το οφείλει εν πολλοίς στον Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος έκανε φέτος career highs σε σκοράρισμα (16.3 πόντοι) και αξιολόγηση (17.0 PIR).

Ο 27χρονος γκαρντ άρχισε βασικός στις 34 αναμετρήσεις της Εφές, αποτελώντας τον τέταρτο σκόρερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και μοιράζοντας 4.8 ασίστ μ.ό. Κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αναδείχτηκε τρεις φορές MVP της Εβδομάδας, περισσότερες από κάθε άλλον στη φετινή διοργάνωση.

Όσον αφορά την προημιτελική σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρβος γκαρντ είχε 17.2 πόντους με 53.1% στο τρίποντο, 4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα στις πέντε αναμετρήσεις με τους Ισπανούς.

Το 2018-19 συμπεριλήφθηκε στην All-EuroLeague Second Team και φέτος αποτελεί το δεύτερο μέλος της καλύτερης πεντάδας, έπειτα από τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EuroLeague: Στην καλύτερη πεντάδα ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς! (vid)