Αταμάν: «Θα νικήσουμε τη Ρεάλ και θα συνεχίσουμε τον δρόμο προς τον τίτλο»!

Αταμάν: «Θα νικήσουμε τη Ρεάλ και θα συνεχίσουμε τον δρόμο προς τον τίτλο»!

Αταμάν: «Θα νικήσουμε τη Ρεάλ και θα συνεχίσουμε τον δρόμο προς τον τίτλο»!
Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Αναντολού Εφές θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ στο Game 5, έστω και αν οι Μαδριλένοι πέτυχαν δυο συνεχόμενες νίκες στη σειρά με τους Τούρκους.

Η Αναντολού Εφές έκανε αρχικώς το 2-0 στη σειρά με τη Ρεάλ στην Κωνσταντινούπολη και ταξίδεψε στη Μαδρίτη ώστε να τελειώσει τη δουλειά στο WiZink Center ωστόσο η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πέτυχε δυο νίκες και πλέον όλα θα κριθούν στο Game 5 (4/5, 19:45).

Η Εφές θα παραταχθεί ξεκούραστη κόντρα στη Ρεάλ σε αντίθεση με τους Μαδριλένους που επικράτησαν της Σαραγόσα το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα και ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως η ομάδα του θα προκριθεί με στόχο να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής στη φετινή EuroLeague.

«Γίνεται μια σπουδαία σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Κάποιες φορές απολαύσαμε αυτά τα παιχνίδια, κάποιες άλλες χάσαμε στο φινάλε όμως αξίζουμε να τελειώσουμε αυτή την ιστορία με το μπάσκετ που παίζουμε τα τελευταία τρία χρόνια. Καμία επιτυχία δεν ήλθε εύκολα. Σεβόμαστε πολύ τη Ρεάλ και τον Πάμπλο Λάσο, ωστόσο εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας! Θα νικήσουμε τη Ρεάλ και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας για τον τίτλο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euroleague playoffs: Οι γηπεδούχοι έχουν 10/10 στην ιστορία των Game 5! (vids)

EuroLeague: Τα δικά τους playoffs! (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία «Βασίλισσα» ξέρει πως να κάνει τον πόνο, δύναμη! (pics & vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.