Πασκουάλ: «Απογοητευμένοι με τον τραυματισμό του Γκουντάιτις»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Απογοητευμένοι με τον τραυματισμό του Γκουντάιτις»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το Game 2 της Ζενίτ με την Μπαρτσελόνα και στάθηκε στις δύο εξαιρετικά σημαντικές απουσίες της ομάδας του.

Το σκορ είναι υπέρ της Ζενίτ (1-0). Όμως, το έργο της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ έγινε ακόμα δυσκολότερο, αφού στο Game 2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα εκτός από τον Ματέους Πονίτκα, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Γκουντάιτις.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ζενίτ:

«Είμαστε απογοητευμένοι από τον τραυματισμό του Γκουντάιτις. Είναι σκληρό για εμάς. Φαίνεται να είναι σημαντικός ο τραυματισμός και συνοδεύει αυτόν του Πονίτκα, ο οποίος θα χάσει τα playoffs. Είναι δύο σημαντικοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στην ταυτότητά μας με τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να σχεδιάσουμε ένα ματς που θα είναι διαφορετικό, το οποίο είναι λογικό - αφού ο Γκουντάιτις δεν μπορεί να παίξει. Θα είναι πιο δύσκολο για εμάς. Ο Ταρίκ Μπλακ είχε στομαχόπονο στο Game 1 και έκανε μεγάλη προσπάθεια να αγωνιστεί. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι δυνατή και είναι αδύνατο να την κερδίσουμε σε μία σειρά με πέντε αγώνες, αλλά θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στις πιθανότητές μας και θα σκεφτούμε στις επόμενες 48 ώρες τι θα κάνουμε. Θα αγωνιστούμε για τη νίκη την Παρασκευή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θοδωρής Παπαλουκάς: Χτίζοντας έναν EuroLeague Legend στα ανοιχτά των Ελληνορώσων (pics)

Τσάβι Πασκουάλ: Τελευταία πρόκριση από τα playoffs το 2014!

«Συζητήσεις Ζενίτ και Πάνγκος για ανανέωση»

Ζενίτ: Πρώτο break στην 5ετία σε Game 1 από το Νο.8! (vid)

Μπαρτσελόνα – Ζενίτ 74-76: Το καλάθι του Πάνγκος που… ξέρανε τους «μπλαουγκράνα»! (vid)