Γκασόλ: «Για μένα, κάθε μέρα είναι ένα τεστ»!

Γκασόλ: «Για μένα, κάθε μέρα είναι ένα τεστ»!

Γκασόλ: «Για μένα, κάθε μέρα είναι ένα τεστ»!
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζενίτ (21/4, 22:00) στο Game 1 της προημιτελικής σειράς της EuroLeague και ο Πάου Γκασόλ αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής παρουσία του στο Palau Blaugrana.

Στις 9 Απριλίου ο Πάου Γκασόλ φόρεσε ξανά τα μπλαουγκράνα έπειτα από δυο δεκαετίες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ενώ μεσολάβησαν 759 μέρες μακριά από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού στο αριστερό πόδι και της αποθεραπείας του, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της EuroLeague.

Ο Γκασόλ είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση αφού ουδείς άλλος παίκτης 40 ετών δεν επέστρεψε μετά από δυο χρόνια μακριά από τα γήπεδα! Στην πρόσφατη νίκη επί της Μανρέσα πραγματοποίησε την πιο παραγωγική εμφάνισή του έπειτα από την επιστροφή του στη Βαρκελώνη, σημειώνοντας 13 πόντους με 3/3 βολές και 5/6 δίποντα στα 10:38 που έμεινε στο παρκέ.

Απόψε η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζενίτ και ο Γκασόλ ανέφερε πως «νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα… Ουσιαστικά, για μένα κάθε μέρα είναι ένα τεστ. Είναι μια ακόμα μέρα που πρέπει να ξεπερνώ τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι. Έμεινα καιρό εκτός δράσης και έπρεπε να κάνω υπομονή. Πραγματικά, δεν θα μπορούσα να είμαι παραπάνω χαρούμενος από τον τρόπο που εξελίσσονται πλέον τα πράγματα».