Φενέρμπαχτσε: Οι Τούρκοι καταγγέλλουν πως η ΤΣΣΚΑ απαίτησε νέο τεστ κορονοϊού και απείλησε με απαγόρευση εισόδου!

Φενέρμπαχτσε: Οι Τούρκοι καταγγέλλουν πως η ΤΣΣΚΑ απαίτησε νέο τεστ κορονοϊού και απείλησε με απαγόρευση εισόδου!
Η σειρά ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε νωρίτερα, με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απαίτησαν να γίνουν νέα τεστ covid-19 μετά την άφιξη της ομάδας στη Ρωσία. Και αν αρνηθούν, δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν αν υπάρχει 5ο ματς!

Η Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει αποδεκατισμένη για τους δύο πρώτους αγώνες της προημιτελικής σειράς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όμως, η τουρκική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καυτηριάζει τη συμπεριφορά των Ρώσων.

Η Φενέρ αναφέρει ότι οι Ρώσοι καθυστέρησαν να δώσουν άδεια πτήσης για σχεδόν μια ώρα, ενώ όταν έφτασαν στη Μόσχα, τους ζητήθηκε να υποβληθούν άμεσα σε νέο τεστ covid-19. Οι υπεύθυνοι της Φενέρμπαχτσε αναζήτησαν αν αυτό είχε συμβεί στο παρελθόν και όταν συνειδητοποίησαν πως συνέβη για πρώτη φορά, ενημέρωσαν την EuroLeague. Μάλιστα, οι Τούρκοι έφεραν ως παράδειγμα την Εθνική ομάδα χάντμπολ, η οποία έφτασε στη Ρωσία δίχως να υποβληθεί σε νέο έλεγχο για την ανίχνευση κορονοϊού.

Σα να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ ενημέρωσαν πως αν η τουρκική ομάδα αρνηθεί τον έλεγχο, τότε δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, αν η σειρά των προημιτελικών οδηγηθεί σε 5ο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φενέρμπαχτσε: Ακόμα ένα κρούσμα κορονοϊού, οκτώ στο σύνολο!

To gazzetta.gr απονέμει τα βραβεία της σεζόν στη Euroleague

Euroleague Playoffs: Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναλύει τα ζευγάρια και κάνει προβλέψεις