Πασκουάλ: «Δεν μας πίστευαν στην αρχή, όμως τα καταφέραμε με την δουλειά μας»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Δεν μας πίστευαν στην αρχή, όμως τα καταφέραμε με την δουλειά μας»
Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην μεγάλη πρόκριση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και στο γεγονός ότι ξεκίνησαν τη σεζόν ενώ κανείς δεν πίστευε στην είσοδό τους στα playoffs.

«Θέλαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν το κάναμε. Αλλά βήμα βήμα ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε τα ηνία του παιχνιδιού» είπε αρχικά ο Πασκουάλ και συνέχισε:

«Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση και την άμυνα και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος. Οπότε πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους τους οπαδούς, σε όλους στον οργανισμό, στο προσωπικό και τους βοηθούς μου. Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε στα πλέι οφ για αυτά που κάναμε μέχρι τώρα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε με τόσους τραυματισμούς και βήμα προς βήμα ανακτήσαμε τη φόρμα μας για το τελευταίο μέρος της διοργάνωσης, οπότε νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εκεί που είμαστε. Δουλεύαμε με αυτή τη νοοτροπία όλη τη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά το μπάσκετ είναι έτσι. Οι παίκτες δούλεψαν όλη τη σεζόν με καταπληκτικό τρόπο και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνγκος: «Σημαντική η πρόκριση, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα»

Ζενίτ-Παναθηναϊκός 112-83: Λευκή πετσέτα!

Η βαθμολογία της EuroLeague και τα οριστικά ζευγάρια των playoffs

Ζενίτ - Παναθηναϊκός: Εκτός ισορροπίας buzzer beater o Παπαπέτρου! (vid)

Ζενίτ - Παναθηναϊκός: «Καυτός» Πάνγκος, 4/7 τρίποντα στο 1ο δεκάλεπτο! (vid)