Νέντοβιτς: «Είναι λάθος να σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχει κίνητρο»

Νέντοβιτς: «Είναι λάθος να σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχει κίνητρο»

Gazzetta team
Νέντοβιτς: «Είναι λάθος να σκεφτόμαστε ότι δεν υπάρχει κίνητρο»
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι δεν υπήρχε καλή ατομική προετοιμασία, έκανε ειδική αναφορά στο κίνητρο, ενώ υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα κούρασης.

Ο Σέρβος γκαρντ μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν είχαμε τη σωστή γλώσσα του σώματος. Είμαι απογοητευμένος. Δεν είχαμε ενέργεια και αυτός είναι ο βασικός λόγος που χάσαμε».

Στάθηκε στην κακή άμυνα του πρώτου μέρους λέγοντας ότι «δεχτήκαμε 52 πόντους στο ημίχρονο, κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει με καμία ομάδα. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Φαινόμαστε κουρασμένοι, αλλά δεν είμαστε, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό».

Και συνέχισε: «Δεν είχαμε προετοιμαστεί καλά ατομικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν σκεφτόμαστε ότι δεν υπήρχε κίνητρο ή ψάχνουμε να βρούμε κίνητρο, τότε είμαστε λάθος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί μπαίνουμε στο κομμάτι της σεζόν που θα κριθούν οι τίτλοι που διεκδικούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτας: «Είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι για την εμφάνισή μας»

Η βαθμολογία της Euroleague: Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στα χαμηλά

Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός 93-78: Του έκαναν πλάκα τα «δεύτερα»!

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός: Ο Γκαρίνο σκόραρε 8 πόντους σε 100 δευτερόλεπτα! (vid)

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός: Σαντ-Ρος υψώνει, Παπαγιάννης καρφώνει (vid)

Το 3ο επεισόδιο του #FanelaByGazzetta έφτασε με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου να εξηγεί γιατί έγινε Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.