Κάτας: «Θα δούμε πως θα νιώθει ο Νέντοβιτς πριν από το ματς»

Κάτας: «Θα δούμε πως θα νιώθει ο Νέντοβιτς πριν από το ματς»

Gazzetta team
Κάτας: «Θα δούμε πως θα νιώθει ο Νέντοβιτς πριν από το ματς»
Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια, στάθηκε στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο (1/4, 21:00) ενώ άφησε τα πάντα ανοικτά όσον αφορά τη συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αρχικά ο Ισραηλινός τεχνικός είπε ότι «ήταν μια σκληρή ήττα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Όμως, όταν άλλαξαν τους γκαρντ τους, με τον τρόπο που έπαιξαν εμφάνισαν τις αδυναμίες μας. Δεν ήταν ποτέ εύκολο. Όμως, πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στους παίκτες για το πώς αγωνίζονται απέναντι σε ομάδες υψηλού επίπεδου. Αν δείτε τα τελευταία 10-11 ματς της Μπασκόνια θα διαπιστώσετε πως είναι από τις κορυφαίες ομάδες της EuroLeague. Ακόμα και έτσι δεν ψάχνω για δικαιολογίες, θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε χρησιμοποιήσει καλύτερα τα κορμιά μας, αλλά και τα φάουλ μας. Ήταν μια σκληρή ήττα. Ελπίζω πως θα έρθει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αύριο».

Για την Αρμάνι Μιλάνο: «Παίζουμε με μία εξαιρετική και ποιοτική ομάδα. Η Αρμάνι χρησιμοποιεί 10-11 παίκτες μέσα στον αγώνα με διαφορετικούς σχηματισμούς. Γι' αυτό και δεν μπορούμε να βγάλουμε μόνο ένα πλάνο. Η τακτική μας βασίζεται και στα πρόσωπα των αντιπάλων. Αν παίζουν για παράδειγμα με τον Σέρχιο είναι διαφορετική ομάδα, σε σύγκριση με τις φορές που χρησιμοποιούν ψηλά σχήματα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Αρμάνι: «Δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε. Ξέρω τον κόουτς Μεσίνα. Είναι μια ομάδα με εξαιρετικό προπονητή, με σωστό spacing, που παίρνει καλά σουτ και δεν κάνει πολλά λάθη. Θέλουμε να τους κάνουμε δύσκολη τη δουλειά».

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει. Το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν θα ρισκάρουμε. Θα δούμε πώς θα νιώθει αύριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια 82-97: Χειρότερα δεν γίνεται...

Παναθηναϊκός: Η πιο βασανιστική κλεψύδρα

Mήτογλου: Το μεγάλο κέρδος της ήττας με τη Μπασκόνια! (vid)

Μπέντιλ: «Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε κίνητρο»