Βαλένθια - Ολυμπιακός: Κόντρα σε μια αντίπαλο που «καίγεται»

Αντωνία Σπανού
Βαλένθια - Ολυμπιακός: Κόντρα σε μια αντίπαλο που «καίγεται»
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Βαλένθια για την 32η αγωνιστική της Euroleague και έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μια ομάδα με ισχυρό κίνητρο.

Η διαδρομή της κανονικής διάρκειας της Euroleague φτάνει στο τέλος της. Σφραγίζονται και τα τελευταία εισιτήρια, αν και έχουμε μεγάλη «μάχη». Μια από τις ομάδες που είναι σε αυτή την «μάχη» είναι η Βαλένθια (17-14), η οποία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (14-17) (22:00, NS1). Οι Ισπανοί έχουν σερί τριών νικών και αυτό τους κρατά στην κούρσα της 8ης θέσης. Η ελληνική ομάδα έχει κερδίσει 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της και δείχνει ότι έχει τουλάχιστον διάθεση στο παιχνίδι της.

Η Βαλένθια οδηγεί την Euroleague σε ασίστ με 20,2 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι και αυτό κάνει την επίθεση της απρόβλεπτη. Ο Ολυμπιακός είχε 15 ασίστ και 20 λάθη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, λάθη που σίγουρα πρέπει να μειώσει.

Αυτή η ήττα από την τουρκική ομάδα έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί του, που είχε μέσο όρο 20,6 ασίστ και 12,7 λάθη. Χρειάζεται συγκέντρωση και να καταφέρει να ακολουθήσει τον ρυθμό με τους Σπανούλη και Σλούκα. Στην άμυνα θα πρέπει να περιορίσει τους Πρέπεπελιτς και Μαρίνκοβιτς από το να βρουν ρυθμό, με τους σουτέρ της Βαλένθια να έχουν πάνω από 42%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία της Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχει διπλάσιες ήττες από νίκες

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια 82-97: Χειρότερα δεν γίνεται...

Ζαλγκίρις - Αλμπα 96-86: «Έβρεξε» τρίποντα (vid)

Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο 72-93: Ο Πάντερ την κράτησε στην τετράδα!

Ζενίτ-ΤΣΣΚΑ 74-86: Μπορεί και χωρίς τον Τζέιμς

Ρεάλ - Εφές 83-108: Την ισοπέδωσε και τη βάζει σε μπελάδες για τα playoffs!

Μακάμπι - Μπαρτσελόνα 99-94: Ο Σφαιρόπουλος ζήτησε και πήρε τη νίκη!