Μήτογλου: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση αλλά δεν τα παρατάμε» (vid)

Μήτογλου: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση αλλά δεν τα παρατάμε» (vid)

Gazzetta team
Μήτογλου: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση αλλά δεν τα παρατάμε» (vid)
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να γνώρισε την ήττα από την Μπασκόνια παρουσιάζοντας κακό πρόσωπο, αλλά ο Ντίνος Μήτογλου υποστήριξε ότι δεν υπάρχει νοοτροπία χαμένου και ούτε ότι πρόκειται να τα παρατήσει η ομάδα του.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο διεθνής φόργουορντ που ήταν και ο καλύτερος του Παναθηναϊκού είπε ότι «στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα απ' ότι στο δεύτερο, βγάλαμε καλύτερη ενέργεια. Στο τέλος η Μπασκόνια έτρεξε καλύτερα το γήπεδο. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, το εκμεταλλεύτηκαν αυτό. Ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη. Τους βγήκανε τα σουτ πήρανε διαφορά, εμείς κυνηγούσαμε και δεν ήταν εύκολο αυτό.»

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε μιλώντας στη Nova ότι «μπορεί να είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν τα παρατάμε ποτέ. Σε δύο μέρες έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Δεν πηγαίνουμε με καμία νοοτροπία χαμένου ή τίποτε άλλο».

Και κατέληξε: «Με την έλευση του κόουτς Κάτας απελευθερώθηκε το παιχνίδι μου. Ένιωσα κι εγώ την ευκαιρία να βγάλω κάποια πράγματα στο παρκέ. Θέλω να κερδίζει η ομάδα μου και συνεχίσουμε δυναμικά τη σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτας: «Έπρεπε να είχαμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση»

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια 82-97: Χειρότερα δεν γίνεται...

Ιβάνοβιτς: «Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης»

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 82-97: Οι Βάσκοι μιμήθηκαν την Βιλερμπάν με 70% στα τρίποντα