Ιβάνοβιτς: «Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης»
Η Μπασκόνια πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε πως οι Βάσκοι έκαναν ό,τι χρειαζόταν ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στα playoffs.

Η Μπασκόνια επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 82-97, σουτάροντας με 70% στο τρίποντο, έχοντας 14/20 εύστοχα σουτ πίσω από τα 6μ.75!

Έτσι οι Βάσκοι έχουν ρεκόρ 18-14 και φιγουράρουν στην 7η θέση της κατάταξης. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πολύ καλό παιχνίδι κάναμε απόψε. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να έχουμε ζωντανές ελπίδες για πρόκριση. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί με γρήγορη κυκλοφορία μπάλας. Πραγματικά αξίζαμε τη νίκη σήμερα».

Ο Ιβάνοβιτς ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως η Μπασκόνια βρίσκεται στην καλύτερη φάση: «Ναι ειδικά με αυτό το παιχνίδι αποδείξαμε πως είμαστε σε πολύ καλή φάση».

Όσον αφορά το ότι κέρδισε τέσσερις φορές τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, είπε: «Ίσως είναι καλό σημάδι για τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζουμε για αυτό».