Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Κάτας και πιάνει δουλειά μετά την «διαβολοβδομάδα»

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Κάτας και πιάνει δουλειά μετά την «διαβολοβδομάδα»

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Κάτας και πιάνει δουλειά μετά την «διαβολοβδομάδα»
Σε ρυθμούς Κάτας αρχίζουν να κινούνται στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισραηλινός τεχνικός θα βρεθεί στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα και θα πιάσει άμεσα δουλειά!

Όπως είχαν αναφέρει και στο Ισραήλ, ο Όντεντ Κάτας θα κοουτσάρει για τελευταία φορά το παιχνίδι της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την Τουρκ Τέλεκομ (13/1) και την αμέσως επόμενη ημέρα αναμένεται να «πετάξει» με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει δουλειά στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Φυσικά δεν θα προλαβαίνει να κοουτσάρει τους «πράσινους» στο δεύτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας και αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα το ερχόμενο Σάββατο (16/1) ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Άρη στο «Nick Gallis Hall» το απόγευμα της Κυριακής 17/1 (19:00). Αντίστοιχα, το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι θα είναι αυτό της 21ης Ιανουαρίου με αντίπαλο την Χίμκι (21/1, 21:00) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Την ερχόμενη εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη (14/1) θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την συμφωνία με τον Ισραηλινό τεχνικό. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα φέρει και δικό του βοηθό στον «πράσινο» πάγκο, αν και οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι -τουλάχιστον- μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές όσον αφορά τους assistant coaches.

Όπως αναφέρουν και οι τελευταίες πληροφορίες, έχει διευθετηθεί και το θέμα της αποδέσμευσής του από την Χάποελ Ιεαρουσαλήμ, η οποία βρίσκεται εδώ και 2-3 ημέρες στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Να σημειωθεί ότι εκτός του Όντεντ Κάτας με τον οποίο οι «πράσινοι» ασχολήθηκαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον προπονητή, σε πρώτη φάση είχε μπει στο κάδρο ο Δημήτρης Πρίφτης, ωστόσο ήταν αδύνατον να αναλάβει από τώρα την τεχνική ηγεσία της ομάδας.