Νέντοβιτς: «Θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν»

Gazzetta team
Νέντοβιτς: «Θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν»
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αφού είπε ότι το ματς με την Ζάλγκιρις αποτέλεσε ένα καλό μάθημα για τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη τη στιγμή που πρέπει.

Ο Σέρβος γκαρντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση έχοντας 22 πόντους με 5/10 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 23:56 λεπτά συμμετοχής.

«Ήταν το πρώτο πραγματικό τεστ μας για φέτος. Φτιάχνουμε κάτι νέο, θέλουμε χρόνο για να βρούμε τη φόρμα μας. Ήταν ένα καλό μάθημα. Στο πρώτο μέρος είχαμε αμυντικά προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε αμυντικά, αλλά κάναμε μερικά λάθη. Έχουμε χώρο για να βελτιωθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αυτή είναι η αρχή. Θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν, θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά» ήταν τα πρώτα λόγια του Νεμάνια Νέντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα, ενώ όσον αφορά την Ζάλγκιρις, είπε:

«Έπαιξε πιο ελεύθερα. Η Ζαλγκίρις με τον Σάρας είχε μεγαλύτερη στόχευση. Τώρα τους είδαμε να παίζουν πιο ελεύθερα. Μου άρεσε πολύ ο νέος, ο Γιοκουμπάιτις».

Όσο για τις δικές του προσδοκίες; «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω μια νέα αρχή. Η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν τόσο καλή. Είμαι στην καλύτερη ηλικία και σε ένα καλό μέρος. Νιώθω καλά, νιώθω υγιής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.