Καλάθης: «Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος»! (pic)

Καλάθης: «Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος»! (pic)

Gazzetta team
Καλάθης: «Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος»! (pic)
Ο Νικ Καλάθης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως έδινε τα πάντα κάθε φορά που έβγαινε στο γήπεδο με την πράσινη φανέλα!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον πρώην αρχηγό του «τριφυλλιού», κάνοντας λόγο για οκτώ υπέροχα χρόνια ενώ ο Νικ Καλάθης με ανάρτηση του στο Instagram έκλεισε τον κύκλο του στους «πράσινους».

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό. Θέλω πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την οικογένεια Γιαννακόπουλου που μου έδωσαν την ευκαιρία και με πίστεψαν. Αυτές οι οκτώ σεζόν θα μου μείνουν αξέχαστες και χωρίς εκείνους τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Θέλω να ευχαριστήσω εξίσου τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, οι σχέσεις που χτίσαμε μαζί είναι για μια ζωή. Στη Θύρα 13 και τους υπόλοιπους φιλάθλους, έχω να πω ότι είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και σας ευχαριστώ πολύ που πάντα με υποστηρίζατε. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα όταν έβγαινα στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που επιφυλάσσει το μέλλον. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος»!