Λάσο: «Ο Παπαγιάννης είναι κυρίαρχος στη ρακέτα»!

Gazzetta team
Λάσο: «Ο Παπαγιάννης είναι κυρίαρχος στη ρακέτα»!
Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην EuroLeague και παραδέχθηκε πως είναι μια ομάδα που περιστρέφεται γύρω από τον Καλάθη.

Ο προπονητής της Ρεάλ τόνισε ενόψει της αυριανής (24/2) αναμέτρησης στο WiZink Center:

«Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και περιμένω τη βοήθεια των φιλάθλων μας σε μια... περίεργη μέρα για αγώνα επιπέδου EuroLeague. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που περιστρέφεται γύρω από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι καθοριστικός και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Επίσης, σκοράρουν πολύ, είναι ευέλικτο σύνολο, με τον Παπαγιάννη να κυριαρχεί στη ρακέτα και διαθέτει καλούς σκόρερ όπως ο Ράις και ο Φριντέτ. Βλέποντας το ρόστερ, ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague όμως έχουμε κάνει καλά παιχνίδια απέναντι τους. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα στο ανοιχτό γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.