Διαμαντίδης, Σάρας, Αλβέρτης & Ομπράντοβιτς ξανά μαζί! (pics)

Διαμαντίδης, Σάρας, Αλβέρτης & Ομπράντοβιτς ξανά μαζί! (pics)

Διαμαντίδης, Σάρας, Αλβέρτης & Ομπράντοβιτς ξανά μαζί! (pics)
Η ομάδα - αριστούργημα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο έκανε... reunion στη Σλοβενία για το φιλικό προς τιμήν των Μπόστιαν Νάχμπαρ και Σάνι Μπετσίροβιτς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο gazzetta.gr, ο Ντούσαν Κέτσμαν παραδέχτηκε πως η ομάδα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο το 2009 ήταν η καλύτερη όλων των εποχών στην ιστορία της EuroLeague και του «τριφυλλιού»!

«Εκείνη η ομάδα ήταν αριστούργημα, κάτι εντυπωσιακό! Κατέκτησε όλους τους τίτλους μέσα σε μια χρονιά. Σκεφτείτε… Είχε τρεις σούπερ σταρ στα γκαρντ (Διαμαντίδης, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους) και ψηλούς όπως ο Πέκοβιτς, ο Μάικ Μπατίστ, ο Τσαρτσαρής και ο Φώτσης. Επίσης είχε τον Νίκολας και τον Περπέρογλου. Απίθανη ομάδα! Απίθανη! Πάντα θυμάμαι εκείνη τη χρονιά με πολλή χαρά και χαμόγελο. Ήταν μια σπουδαία περίοδος για τη ζωή και την καριέρα μου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σέρβος.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα πατήσουν ξανά παρκέ έχοντας ως προπονητές τους Ζέλικο Ομπράντοβις και Δημήτρη Ιτούδη στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους «φίλους Μπετσίροβιτς» και στους «φίλους Νάχμπαρ» στη Λιουμπλιάνα, ποζάροντας για την αναμνηστική φωτογραφία.