Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Γιαν Μοντέρο
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του και πλέον επιστρέφουν και οι διεθνείς στην ομάδας. Ο Ζαν Μοντέρο μετά από μία ασύλληπτη σεζόν με τη φανέλα της Βαλένθια και τρομερές εμφανίσεις με τη Δομινικανή Δημοκρατία, έτοιμος για μία νέα εμπειρία στην καριέρα του.
Ο 23χρονος γκαρντ που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», το απόγευμα της Τετάρτης (02/09) και συγκεκριμένα στις 19:28, έφτασε στην Αθήνα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο Μοντέρο θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για πρώτη φορά.
Ο Δομινικανός ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρώπης της περσινής σεζόν και πλέον θα είναι κάτοικος Πειραιά.
Jean Montero is here!
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) September 2, 2026
Welcome to Greece! 🔴⚪️#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/nn0SlkMYDY
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.