ΜάκΙνταϊρ: Επισκέφτηκε το μαγαζί του Άλεκ Πίτερς και ενθουσιάστηκε!

ΜάκΙνταϊρ: Επισκέφτηκε το μαγαζί του Άλεκ Πίτερς και ενθουσιάστηκε!

ΜάκΙνταϊρ: Επισκέφτηκε το μαγαζί του Άλεκ Πίτερς και ενθουσιάστηκε!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ επισκέφτηκε το μαγαζί του Άλεκ Πίτερς και ενθουσιάστηκε με το Ribeye.

Λίγες ώρες μετά το tweet που είχε κάνει ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ για το πού θα βρει την καλύτερη μπριζόλα στην Αθήνα, ο ίδιος βρήκε λύση στο ερώτημά του, αφού επισκέφτηκε το μαγαζί του Άλεκ Πίτερς.

Συγκεκριμένα ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, μέσω ανάρτησης γνωστοποίησε πως πήγε στο μαγαζί του πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων» και δοκίμασε σχεδόν όλο το μενού. Μάλιστα τόνισε πως ενθουσιάστηκε με το Ribeye.

Αναλυτικά είπε: «Εντάξει.. σήμερα πήγα στο 25. Είμαι σίγουρος ότι δοκίμασα τα πάντα από το μενού, αλλά το Ribeye ήταν καταπληκτικό».

Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: Έδωσε 240 ευρώ σε παιδί για να αγοράσει μπασκετικά παπούτσια
image

 
@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.