Ναν: «Δώσαμε την μπάλα στον Χέις-Ντέιβις και απέδωσε, περιμένουμε την ατμόσφαιρα του T-Center»

Ναν: «Δώσαμε την μπάλα στον Χέις-Ντέιβις και απέδωσε, περιμένουμε την ατμόσφαιρα του T-Center»
Ο Κέντρικ Ναν μετά την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βαλένθια και το 2-0 στα Play Offs ανέφερε πως όλοι περιμένουν την ατμόσφαιρα στο T-Center, ενώ για τον Χέις-Ντέιβις επισήμανε πως του έδωσαν την μπάλα και αυτό απέδωσε.

Ο Παναθηναϊκός άλωσε για δεύτερη φορά την Βαλένθια με τον Χέις-Ντέιβις να πετυχαίνει ένα μαγικό Buzzer Beater με το οποίο έκανε το 105-107, Ένα καλάθι που πανηγυρίστηκε όπως του άξιζε, μιας και φέρνει τους «πράσινους» μια ανάσα από το Final Four προκειμένου να διεκδικήσει το 8ο τρόπαιο και 2ο τα τρία τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού Game 2, ο Κέντρικ Ναν, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Έργκιν Αταμάν, μιλώντας στην Euroleague TV ανέφερε τα εξής: «Ήταν σκληρή μάχη, κρίθηκε στην παράταση. Περιμένουμε να πάμε στην ατμόσφαιρα του T-Center και να παίξουμε το Game 3.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός 105-107: Το ιστορικό buzzer-beater του παικταρά Χέιζ-Ντέιβις που έκανε το 2-0!
image

Είναι το τέλος της κανονικής περιόδου, η μπάλα στα χέρια μου, δεν μπήκε, ζω με αυτό. Στην παράταση δώσαμε την μπάλα στον Χέις-Ντέιβις και απέδωσε».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.