Ολυμπιακός: Λιγοστεύουν τα εισιτήρια για τα ματς με Ντουμπάι BC και Αναντολού Εφές

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Ντόρσεϊ με τον Βεζένκοβ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως έχει μείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Ντουμπάι BC και την Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για την συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην EuroLeague για το ματς της 3ης «στροφής» απέναντι στην Ντουμπάι BC (10/10, 21:15) και με την Αναντολού Εφές (14/10, 21:15) στη συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους ότι τα εισιτήρια για τα παιχνίδια αυτά όλο και λιγοστεύουν οπότε να φροντίσουν για την παρουσία τους για τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν.

Πρόεδρος της Χάποελ: «Εξετάσαμε ακόμη και την περίπτωση του Βεζένκοφ!»
Βεζένκοβ
@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.