Χολ προς φιλάθλους Ολυμπιακού: «Είμαι έτοιμος να παίξω μπροστά σας, να φέρνω την τρέλα μου στο παιχνίδι»

Χολ προς φιλάθλους Ολυμπιακού: «Είμαι έτοιμος να παίξω μπροστά σας, να φέρνω την τρέλα μου στο παιχνίδι»

Ο Ντόντα Χολ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντόντα Χολ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, για τις πρώτες του σκέψεις όταν έμαθε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» ενώ έδωσε το μήνυμά του ενόψει της συνέχειας.

Ο Ντόντα Χολ είναι και επίσημα από το Σάββατο (19/7) παίκτης του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να έχει αποκτήσει έναν παίκτη ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει τη γραμμή των σέντερ των «ερυθρόλευκων».

Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν, για το ποιες ήταν οι πρώτες του σκέψεις όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ενώ έδωσε και το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;

Ντόντα Χολ, Ολυμπιακός: «Πατέρα, παίρνουν τηλέφωνο...»
image

«Ειλικρινά, ήμουν ενθουσιασμένος. Έχασα τα λόγια μου. Ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και, όταν μου ανέφερε τον Ολυμπιακό και μου εξήγησε όλα όσα συνέβαιναν, εγώ απλώς είπα: “Αυτό είναι τέλειο. Είμαι έτοιμος να πάω εκεί”».

 

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την επόμενη σεζόν;

«Πιστεύω πως ο στόχος είναι κοινός για όλους στην ομάδα: η κατάκτηση τίτλων. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έφτασε ως το Final 4, κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Τώρα, όμως, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και η υπεράσπιση του τίτλου στην Ελλάδα. Δηλαδή ο στόχος είναι ένας: να πάρουμε όλα τα τρόπαια».

Αν μπορούσες να περιγράψεις αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου με μία λέξη ή μια φράση, ποια θα ήταν αυτή και γιατί;

«Με μία φράση; Θα έλεγα: “push forward” (προχώρα δυναμικά)... Ερχόμενος από τη Μπασκόνια, νιώθω πως αυτή η μεταγραφή αποτελεί το βήμα που χρειαζόμουν για να ανέβω επίπεδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θέλω να παραμείνω πιστός στο στυλ μου — να φέρνω ενέργεια, να καρφώνω, να μπλοκάρω σουτ, να κάνω ό,τι ξέρω καλύτερα — αλλά ταυτόχρονα να εξελιχθώ και να γίνω πιο επιθετικός. Νιώθω πως αυτή η χρονιά θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα».

Τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού από εσένα στο γήπεδο;

«Αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα είναι οι τάπες, τα καρφώματα και το να φέρνω "τρελή" ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να παίζω με πάθος και χαρά, και να το νιώθουν όλοι μέσα στο παρκέ ότι είμαι εκεί. Θέλω να βοηθάω τα παιδιά γύρω μου να αποδίδουν καλύτερα και να φέρνω την τρέλα μου στο παιχνίδι. Αυτή είναι η αποστολή μου φέτος».

Έχεις βιώσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ως αντίπαλος πολλές φορές. Πώς νιώθεις που θα παίζεις μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού ως μέλος της ομάδας;

«Είναι απίστευτο! Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι πραγματικά παθιασμένοι, κάτι που μου αρέσει πολύ. Η ενέργειά τους με ωθεί να παίζω ακόμα πιο δυναμικά. Έχω βρεθεί από την άλλη πλευρά, ειδικά στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ με τη Μονακό, η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική! Αυτό το συναίσθημα, ακόμα και σε εκείνο το ματς, παρόλο που ήμουν αντίπαλος, ήταν εκπληκτικό. Τώρα που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, νιώθω ήδη μόνο αγάπη».

Θα ήθελες να τούς στείλεις ένα μήνυμα;

«Σίγουρα! Θέλω να τούς πω ότι είμαι εδώ, έτοιμος να ξεκινήσω, να δουλέψω σκληρά και να φέρω όλη μου την ενέργεια. Να ανεβάσω το επίπεδο του μπάσκετ μαζί με την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω μπροστά σας, να απολαύσω το παιχνίδι, να μπλοκάρω σουτ και να καρφώσω. Πάμε να το κάνουμε!»

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.