Παρί: Τελειώνει και του Μάλκολμ στη Χάποελ

Γιώργος Κούβαρης
Μαλκολμ
Ένας ακόμα παίκτης της Παρί ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλη ομάδα της Euroleague, καθώς ο Κόλιν Μάλκολμ «προβάρει» τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Πραγματικά... αποψίλωση για την Παρί λίγο μετά το τέλος της σεζόν και της άκρως πετυχημένης πορείας της έως τα playoffs της Euroleague και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Μετά τον Σορτς στον Παναθηναϊκό, τον Γουόρντ στον Ολυμπιακό, τον Γιάντουνεν στη Φενέρμπαχτσε και τον Χέις στην Μονακό, ένας ακόμα παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο λόγος για τον Κόλιν Μάλκολμ, ο οποίος σύμφωνα με το BasketNews βρίσκεται μια ανάσα από την Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.

Παρί: Ανακοίνωσε τον αντικαστάτη του Σπλίτερ (vid)
Tαμπελίνι

Ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε 33 ματς της Euroleague και είχε κατά μέσο όρο 7.7 πόντους και 2.5 ριμπάουντ, σουτάροντας με 33% στα τρίποντα.

@Photo credits: Euroleague
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.