Λεσόρ: Το γήπεδο όπου άρχισε το μπάσκετ στη Μαρτινίκα πήρε το όνομά του!

Λεσόρ: Το γήπεδο όπου άρχισε το μπάσκετ στη Μαρτινίκα πήρε το όνομά του!

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ματίας Λεσόρ με τη σημαία της Μαρτινίκας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Το γήπεδο όπου ο Ματίας Λεσόρ πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, πήρε το όνομά του!

Ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση της Eurolague ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού και γενικότερα της Ευρώπης, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην χώρα όπου γεννήθηκε, τη Μαρτινίκα.

Οι άνθρωποι της περιοχής, θέλοντας να τιμήσουν τον σέντερ του «τριφυλλιού» για την πορεία του στα παρκέ και την αγάπη που έχει δείξει για τη χώρα (στους Ολυμπιακούς Αγώνες έλαβε το ασημένιο μετάλλιο έχοντας τη σημαία της στους ώμους του), πραγματοποίησαν μία τελετή στο γήπεδο όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και χάρισαν το όνομά του σε αυτό!

Ο Λεσόρ μοιράστηκε αυτή τη στιγμή μέσα από story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου στο ένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ που ξεκίνησαν όλα».

Λεσόρ: «Ό,τι κι αν κάνω, πάντα κάποιοι θα πιστεύετε ότι δεν είμαι αρκετά καλός και θα με αμφισβητείτε»
Ματίας Λεσόρ

Το στόρι του Λεσόρ από το γήπεδο

@Photo credits: fiba.basketball
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.