Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν αποκάλυψε συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Μητσοτάκη για την κατάκτηση της Euroleague

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν αποκάλυψε συγχαρητήριο τηλεφώνημα του Μητσοτάκη για την κατάκτηση της Euroleague

Newsroom
Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στη «Sabah» είπε μεταξύ άλλων ότι του τηλεφώνησε προσωπικά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριακός Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε η τουρκική εφημερίδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του προκειμένου να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Final Four του Βερολίνου.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κάλεσε προσωπικά στο τηλέφωνο και με συνεχάρη για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και με ευχαρίστησε. Είπε επίσης ότι εκτός από την αθλητική επιτυχία, αυτό που κάνω εδώ, από την αρχή της σεζόν, έχει συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με σοβαρό τρόπο, κάτι για το οποίο με ευχαρίστησε ιδιαίτερα» είπε χαρακτηριστικά ο Εργκίν Αταμάν.

Η αποστολή της ομάδας γνώρισε αποθέωση κατά την επιστροφή της από τη Γερμανία με το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της ομάδας και μετά το διήμερο ρεπό, άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις καθώς ακολουθούν τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, με το πρώτο ματς απέναντι στον Άρη να διεξάγεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Παρασκευή (31/5, 20:00).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.