Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Ο Μονέκε δεν μπορούσε να μπει στο ξενοδοχείο, τον αποθέωσε ο κόσμος των «πράσινων» (vid)

Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Ο Μονέκε δεν μπορούσε να μπει στο ξενοδοχείο, τον αποθέωσε ο κόσμος των «πράσινων» (vid)

Ο Τσίμα Μονέκε.
O Τσίμα Μονέκε επιχείρησε να μπει στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι ομάδες του Final Four 2024 και ο ίδιος, αλλά αυτό ήταν αρκετά δύσκολο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον αναγνώρισε και τον αποθέωσε!

Ο Τσίμα Μονέκε βρέθηκε στο Βερολίνο και στο Final Four 2024 ως σχολιαστής. Οι υποχρεώσεις του με την Μπασκόνια έχουν ολοκληρωθεί απρόσμενα σύντομα, με τον φόργουορντ της ισπανικής ομάδας να αποκαλύπτει ένα άλλο κομμάτι του ταλέντου του.

Εξάλλου, στις προβλέψεις του είχε... στέψει ως MVP τον Ματίας Λεσόρ, κάτι που ναι μεν δεν έγινε, αλλά επιλέγοντας έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, διάλεξε και τους «πράσινους» ως νικητές του τελικού.

Μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι ομάδες του Final Four 2024 και ο ίδιος, καταγράφοντας τις στιγμές με το κινητό του τηλέφωνο, άρχισε να μονολογεί πως θα μπει μέσα, με το πλήθος που υπήρχε εκτός.

Φυσικά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον αναγνώρισαν και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

@chimdoggg I cant even get into my hotel thanks guys #pana ♬ original sound - Chima Moneke
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.