Μονέκε: «Ο Λεσόρ θα είναι MVP του Final Four»

Μονέκε: «Ο Λεσόρ θα είναι MVP του Final Four»

Μονέκε
Ο Τσίμα Μονέκε πιστεύει ότι ο Ματίας Λεσόρ θα είναι ο MVP του φετινού Final Four, όπως αποκάλυψε σε podcast.

Η μέρα του μεγάλου τελικού της Euroleague έφτασε. Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την περυσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, με τον νικητή να γίνεται ο νέος τροπαιούχος της διοργάνωσης.

Ο φόργουορντ της Μπασκόνια, Τσίμα Μονέκε, ο οποίος πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην ομάδα από τη χώρα των Βάσκων, φιλοξενήθηκε στο podcast του BasketNews και αναφέρθηκε σε αυτούς τους αγώνες.

Ανάμεσα στα όσα μίλησε, ήταν και το γεγονός ότι πιστεύει πως ο Γάλλος σέντερ του «Τριφυλιού», Ματίας Λεσόρ, θα αναδειχθεί σε MVP του Final Four του Βερολίνου.

«Επιλέγω ως MVP τον Ματίας Λεσόρ. Πιστεύω θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και τόσο ο Κέντρικ Ναν όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν ήταν καλοί στον ημιτελικό, θα κάνουν καλό ματς.

Ο Λεσόρ θα κάνει την κλασική του... ζημιά επειδή του αρέσει να παίζει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου».

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.