Ολυμπιακός, Final Four: Επέστρεψαν στην Ελλάδα οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Newsroom
οπαδοί
Ορισμένοι φίλοι του Ολυμπιακού επέλεξαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα πριν ολοκληρωθεί το Final Four.

Η στεναχώρια της ήττας στον ημιτελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς επίσης και τα επεισόδια που έγιναν με Τούρκους οπαδούς την Παρασκευή, αλλά και μεταξύ υποστηρικτών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου, οδήγησαν αρκετό κόσμο σε πρόωρη επιστροφή.

Μία σημαντική μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού επέλεξε να αλλάξει πτήσεις και να επιστρέψει στη βάση της προκειμένου να αποφύγει μπλεξίματα στο Βερολίνο. Αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα πούλησαν τα εισιτήρια τους σε «πράσινους» κι έτσι με αυτόν τον τρόπο περιόρισαν έστω και λίγο τα έξοδά τους ενώ ταυτόχρονα έδωσαν την ευκαιρία σε φίλους του Παναθηναϊκού να δουν από κοντά τον τελικό.

Σήμερα στην Uber Arena αναμένονται πολλοί περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού αφού εκτός από τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί από «ερυθρόλευκους», έχουν αγοράσει αρκετά και από φίλους της Φενέρμπαχτσε. Αντιθέτως στον μικρό τελικό η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού θα είναι αρκετά μειωμένη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.