Δεν φαίνεται να είναι Έλληνας ο σοβαρά τραυματίας, ελεύθεροι όσοι προσήχθησαν

Newsroom
ασθενοφορο στην Γερμανία
Όλες οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα επεισόδια μεταξύ που έγιναν χθες το βράδυ στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Όσο περνάει η ώρα ξεκαθαρίζεται όλο και περισσότερο η κατάσταση σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ σε δύο διαφορετικά σημεία του Βερολίνου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το σημαντικότερο θέμα, αυτό δηλαδή του τραυματία που αρχικά υπήρχε η πληροφορία οτι δίνει μάχη για την ζωή του, όλα δείχνουν οτι δεν πρόκειται για Έλληνα και πως απλά η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή (δεν κινδυνεύει) από των υπόλοιπων 5 που χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη και τελικά πήραν εξιτήριο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν συλλήψεις. Οι αρχές που ασχολούνται με τις δύο υποθέσεις, έκαναν προσαγωγές, κατέγραψαν τα στοιχεία των ατόμων αυτών και τα άφησαν ελεύθερα.

Στο Βερολίνο ο Βρούτσης

Από το πρωί, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για το Final Four είναι σε επαφές με το προξενείο και την πρεσβεία, προκειμένου να διαπιστώσει τι πραγματικά συνέβη.

Και αυτό γιατί τα δύο αυτά περιστατικά τα είχαν αναλάβει το ένα η πυροσβεστική και το άλλο η αστυνομία, με τη μία πλευρά να αντικρούει την άλλη, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Μάλιστα, για αρκετές ώρες η πρεσβεία ζητούσε από τις αρχές συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά απάντηση δεν έπαιρνε από τους Γερμανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.